![]() |
|
|||||||
| Önerileriniz & Şikayetleriniz Her türlü önerinizi veya şikayetinizi yönetime buradan iletebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
KraLminiStratoRr
![]() Üyelik tarihi: 31 Ocak 2010
![]() |
Şikayetlerinizde olduğu gibi , aynı şekilde önerilerinizi de bu başlık altından bildiriniz.Aynı system burada da geçerlidir.Gereksiz konu açımı olmaması dileğiyle , iyi forumlar.
Baktiginizda agir abi sanmayin, degilim. Ama hafifde degilim! Ermenilerden değil, kesinlikle TÜRK'lerdenim. Düsmanimsan ölüme, dostumsan ölümüne giderim.. Hakliysam diz cokturmeyi bildigim gibi, haksizsam diz cokmesinide bilirim! Alemde mangal gibi yanip yaksada yüregim, sevdigimin karsisinda erir giderim! Iste bunlar kisaca benim gerceklerim, ne kimsenin köpegi, nede birilerinin Efendisiyim...! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
KraLminiStratoRr
![]() |
yapılacaklar ve yapılması gerekenler listesi açıyorum
yapılacaklar -Siteye yarın teşşekkür butonu ekliyeceğim .. -temadaki kayma ve sayfa ortalama grafiklerini düzenleyeceğim -yönetici ve üye gurupları renklerini ve yazı tiplerini düzenleyeceğim İnşallah .)
Baktiginizda agir abi sanmayin, degilim. Ama hafifde degilim! Ermenilerden değil, kesinlikle TÜRK'lerdenim. Düsmanimsan ölüme, dostumsan ölümüne giderim.. Hakliysam diz cokturmeyi bildigim gibi, haksizsam diz cokmesinide bilirim! Alemde mangal gibi yanip yaksada yüregim, sevdigimin karsisinda erir giderim! Iste bunlar kisaca benim gerceklerim, ne kimsenin köpegi, nede birilerinin Efendisiyim...! |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: 02 Şubat 2012
![]() |
Öncelikle tebrikler güzel iş çıkarmışsınız.Fakat foruma login olmadan eksik görünüyor bazı kısımlar onlarıda herkese genel olarak aktif etseniz daha hoş olur sanırım
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
KraLminiStratoRr
![]() |
Eksik Gördüğünz Kısımları yazarmısnız ?
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
vBulletin® Version 3.8.6 ile güçlendirilmiştir. Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd Bu site en iyi Chrome, Firefox ve Opera tarayıcılarda çalışır. Pagerank kodu ekleyebilirsiniz
Tasarımcı: Trayn 2001© & www.turkcemirc.net/ Sitemiz bir 'paylasim' sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabiliyorlar. Bu sebepten ötürü, sitemizdeki mesaj ya da konulardan doğabilecek yasal sorumluluklar o yazıyı paylaşan kullanıcıya aittir. |
|